Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес Снимка: Инстаграм (georginagio)
Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес Снимка: Инстаграм (georginagio)

Бившият футболист на "Реал" (Мадрид) Кристиано Роналдо твърди, че сексът с половинката му Джорджина превъзхожда дори най-добрия му гол в знаменитата му кариера - този срещу настоящия му отбор "Ювентус" със задна ножица през пролетта на миналата година в четвъртфиналите на Шампионската лига.

"Опитвах се да вкарам такъв гол в продължение на много години. Бях отбелязал 700 гола, но точно такъв не бях. И начинът, по който го направих срещу Буфон - беше красив гол".

Само няколко месеца, след като отбеляза задната ножица срещу "Ювентус", португалецът подписа със "Старата госпожа" срещу сумата от 100 млн. долара.

"Когато ме представяха и излязох на стадиона - тези хора там как ме аплодираха, бях "уау". Това ме изненада много, защото никога не се беше случвало в живота ми. Това беше невероятен момент".

Но въпреки това бившата звезда на Манчестър Юнайтед сподели в откровенно интервю, че радостта, която му е донесла голът, не може да се сравни с любовта му с Джорджина: "По-хубав от секса? Не, не! Не и щом съм с моята Джо."

Двамата се срещат от 2016 година. Роналдо и моделката имат дъщеричка - Алана. А футболният ас има още три деца - 9-годишният Роналдо Джуниър и близнаците Ева и Матео, които са от сурогатна майка.

На въпрос дали планират сватба, Роналдо отговори: "Защо не? Ще се оженим един ден със сигурност. Това също е мечта на майка ми. Джорджина е страхотна. Тя е мое гадже и мой приятел. Отварям си сърцето за нея, както и тя за мен."

25-годишната красавица наскоро заяви в интервю: "Първата ни среща беше в "Гучи", където работех като търговски асистент. Дни по-късно се видяхме отново на събитие, но на друга марка. Тогава успяхме да говорим на спокойствие, извън работната среда. Това беше любов от пръв поглед и за двамата. Да си партньор на някой толкова известен не е лесно, но не бих го променила за нищо на света. Това, което чувствам към него, е по-силно от всичко."