Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ГОРЧИВО: Влюбените впиват жадни устни.
ГОРЧИВО: Влюбените впиват жадни устни.

"С Яне сме си говорили за създаването на дете. И двамата го искаме, но нищо повече не мога да кажа по въпроса. Подобни неща не се обсъждат предварително", усмихва се загадъчно Галя Янчева.
Годеницата на лидера на РЗС споделя страховити случки от последните дни.
"Чух, че някой ровичка по вратата. Слязох на първия етаж и видях, че патронът е разбит и лежи на земята. Натиснах дръжката и усетих, че някой бързо се изнесе надолу. Видях го, че е облечен с шушлеков анцунг, но само толкова.
Разтреперах се като лист.
За малко щях да се сблъскам с чужд човек в коридора и тогава щеше да е много по-страшно", притеснено разказва пред "168 часа" Галя Янчева. Годеницата на Яне Янев вече не може спокойно да стои у дома. При всеки шум подскача и започва да се ослушва. Ведомственото жилище на лидера на РЗС е обект на атака отново преди няколко дни.


"Яне се сетил, че е забравил да включи алармата точно преди да се качи на колата. Върнал се и видял човек в шлифер и тъмни очила да стои пред вратата ни. Онзи го избутал настрана и пак хукнал да бяга. Очевидно е, че тези атаки върху дома ни са част от кампанията срещу годеника ми", споделя приятелката на депутата. Според нея инцидентите са


притеснили сериозно


мъжа на живота є. Лидерът на РЗС дори потърсил помощ.
"Яне поиска охрана от НСО заради постоянните заплахи. От службата му отговориха, че той не се нуждае от охрана. Откъде-накъде някои депутати ги пазят, а на други им отказват. Как така решиха, че молбата на приятеля ми е несъстоятелна", ядосва се красавицата. Тя също вече се грижи повече за своята сигурност.
"В момента не излизам много-много, защото уча за изпити. Когато съм си в нас, винаги се ослушвам и при най-малкия шум. По принцип съм спокоен човек и не правя истерии от проблемите, които имаме. Майката на Яне приема нещата доста по-емоционално. Бях за една седмица в Сандански да є помагам, защото беше много болна. Не е изключено кампанията срещу Яне да є се отрази тежко. Ядосва се, когато чуе някоя глупост по адрес на сина си по телевизията", споделя студентката по право. Тя не може да си обясни как изведнъж толкова важни хора в държавата се обединиха срещу

бъдещия й съпруг


"Яне засегна интересите на влиятелните фигури от правителството и те отвръщат на удара. За друго ме е яд. Чудя им се на лицемерите, които сега излязоха да му искат оставката. С тези хора бяхме много близки. Ходехме на вечери, седяхме на една маса, веселяхме се заедно. Кълняха се във вярност на Яне. После ги подлъгаха с апетитни оферти и те предадоха лидера си. Обикновените хора стоят зад Яне. В неделя той е свикал партийно събрание. Тогава ще види какви са настроенията на хората и ще реши накъде да продължи", споделя годеницата на РЗС лидера.

 

Може да потърсим живот в чужбина

"С Яне си говорихме, че ако нещата продължат да се влошават, може и да потърсим живот в чужбина. Засега оставаме тук. Няма толкова лесно да се предадем. Не желая да променям живота си. Никога не съм съжалявала за връзката ми с Яне. Обичам го и съм с него както в добрите, така и в лошите моменти от живота му", категорична е чаровната студентка. Тя и Яне Янев ще се бракосъчетаят малко след великденските празници.
"Не съм си търсила рокли, не съм избирала украса или други подобни. Роднините ми помагат за организацията на сватбата. Не си падам по помпозните тържества, но на сватбата ще има наистина много хора - роднини и приятели."

 

Майката на Яне: Синът ми е отчаян

"Яне вече не е силен като преди, не е толкова уверен в себе си. Виждам, че е отчаян, не намира смисъл да продължи напред. Хората във властта искат да го съсипят и него, и всичките му близки хора. Яне не е измамник, той говори истината и ето че си навреди. Едно хубаво нещо не съм чула по негов адрес, а той нищо лошо не е направил на никого", отчаяна е майката на Яне Любка Янева. Самотната жена живее сама в дома си в Сандански. Преди дни маскирани мъже я причакват пред дома є: "Спри сина ти, докато е време."
"Веднага се обадих на Яне, той се уплаши повече от мен. Страх го е да не ми се случи нещо лошо. Оттогава не оставам сама. Братовчедите ми стоят при мен и ме пазят."

 

Галя Янчева
Галя Янчева
ГАЛАНТЕН: Лидерът на РЗС помага на Галя да си оправи тоалета.
ГАЛАНТЕН: Лидерът на РЗС помага на Галя да си оправи тоалета.
БАНКЕТ: Щастливите влюбени почерпиха приятели и роднини по случай годежа.
БАНКЕТ: Щастливите влюбени почерпиха приятели и роднини по случай годежа.
Любка Янева
Любка Янева