Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Днес комунистите в България отдават почит на хора, които са изпитвали удоволствие от насилието, които съсипват красивата ни страна и нанасят непоправими щети на българския народ.

На 9-ти септември 1944 г. е извършен преврат, и то от професионалния превртадажия Кимон Георгиев, организирал превратите през 1923-та и 1934-та.

Комунистите взимат властта, след като 21 години ограбват и избиват без милост населението на Царство България в брутална гражданска война, която печелят с помощта на съветската Червена армия.

В резултат в България се настанява просъветска власт, която ще издигне паметници на войници, наричани "освободители", които не са изстреляли и един куршум срещу нашественици на българската земя, а и които сами се обявяват за окупатори в смисъла на международното право.

България влиза ефективно във войната с нацистка Германия и макар да дава над 30 000 убити и ранени, не й се признава статут на съвоюваща страна.

Народният съд, установен от новата власт, избива официално над 3 000 души, а десетки хиляди лежат по затвори и трудови лагери, тъй като са се осмелили да се противопоставят на новата власт. Според различни оценки броят на убитите и безследно изчезналите в периода 1944-1947 г. е между 20 000 и 50 000 души.

Страната ни поема по пътя на безмилостна насилствена индустриализация и национализация. Последствията от избрания тогава насилствено път са видими и до днес.

Техен лидер е Георги Димитров - алкохолизиран лакей на Москва, лично поставен начело на окупираната държава от Йосиф Висарионович Сталин.

*От фейсбук!