Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Кадър: YouTube (Access)
Кадър: YouTube (Access)

След години отсъствие Анджелина Джоли отново се завръща на големия екран. Тя бе част и от голямо събитие на "Дисни", което се проведе в Калифорния.

Холивудската актриса ще е част от продукцията на "Дисни" "Вечните", където ще си партнира със Салма Хайек и Ричард Мадън. На червения килим Джоли се появи с черна рокля с цепка, прилепнала по тялото. Въпреки че играе супергерой във филма, в интервю за E!Online тя споделя, че не се чувства особено силна през последните години. 

"Аз съм като всички останали и особено последните няколко години не бяха от най-лесните, не се чувствах особено силна.  Толкова съм благодарна, че имам възможността да играя точно такива роли. Те ми напомнят, че мога да бъда силна", заяви тя. 

Макар че не говори директно за раздялата си с Брад Пит, това несъмнено е част от трудния период на актрисата. А само преди няколко дни тя изпрати осиновения си син Мадокс в Южна Корея, където започва първата му година като студент: "Толкова се гордея с него и той беше напълно готов за това. Не мога да бъда по-развълнувана. Къщата ни в Камбоджа е на 6 часа... имам планове. Красивото, което се случи на летището, беше как всички (останали 5 деца) се сбогуваха с него. Когато знаеш и виждаш, че децата ти се обичат, тогава осъзнаваш, че всичко е наред и те винаги ще бъдат един до друг".

С усмивка на лице тя призна, че не е спряла да плаче, когато Мадокс е излетял.

Анджелина Джоли и Мадокс Снимка: Ройтерс
Анджелина Джоли и Мадокс Снимка: Ройтерс