Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Само в "24 часа": Стефан Данаилов е готов да участва в "Актрисата" след десетина дни във Варна СНИМКА: Архив

Макар и на легло Стефан Данаилов не се отказва от ролята си в култовата постановка "Актрисата", с която пожъна големи успехи напоследък. 

Мастъра събира днес екипа си в бургаската болница "Бургасмед", за да решават дали да отлагат спектакъла, който е насрочен за след десетина дни във Варна. 

Ламбо имал голямо желание да играе на тамошната сцена и демонстрирал настроение с много творчески заряд в болничното заведение. За намеренията си споделил пред съпартийците си - бургаския депутат Николай Тишев и лидера на соцпартията в града Живко Господинов, които го посетиха в първия ден за свиждане след извеждането му от интензивното. 

"Стефан Данаилов показва изключително добро състояние на духа. Макар и след тежката операция, е в добра кондиция и се шегува. Ведър е и усмивката му не слиза от лицето", каза Господинов. 

Големият актьор бил много доволен от обслужването в "Бургасмед" и не съжалявал, че послушал лекарите да остане в Бургас за операцията и да започне рехабилитационните процедури. 

Пред съпартийците си разкрил и за други творчески планове извън "Актрисата", където  му партнира Аня Пенчева. Засега у Ламбо надделявало мнението, че ще може да играе във Варна, тъй като в ролята му в пиесата е седнал на количка.