Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Урсула фон дер Лайен отново ни натрапва Истанбулската конвенция, макар у нас тя да е противоконституционна

В САЩ – страната на привържениците на етническото разнообразие (diversity), има дискриминация срещу белите евроамериканци. Например все по-често се предпочитат черни артисти на екрана и на сцената, особено в Холивуд – страната на #MeToo movement на феминистките.

В пиесата "Ана Каренина" чернокожа актриса изпълнява главната роля. В мюзикъла "Хамилтън", представящ историята на формирането на САЩ, Томас Джеферсън е изпълняван от чернокож артист.

На 15 юни 2018 г. The Boston Globe – най-тиражният вестник в Бостън, щата Масачузетс, съобщи, че Dr Betsy Nabel, президент на Brigham and Women's Hospital на Harvard Medical School, нарежда да се свалят портретите на 31 известни белокожи учени, поставени на стените в Амфитеатъра на славата, и да се сложат на по-недостъпни места в болницата.

Ако посетите Харвардския университет, можете да чуете от кандидат-студенти: "Няма начин Джордж да влезе тук, защото той е само обикновен бял мъж!".

През януари 2019 г.

отнеха всички почетни

титли на нобелиста

Джеймс Уотсън

– един от откривателите на структурата на гените, заради това, че изрекъл расистки мисли (BBC News, 13 January 2019: James Watson: Scientist loses titles after claims over race and intelligence).

През май 2019 г. хиляди американки се подписват в петиция на “Жените в Холивуд" срещу “Почетната палма”, която трябва да бъде връчена в Кан на големия артист Ален Делон заради това, че преди години говорил расистки и хомофобски.

През март 2019 г. боксьорът Кубрат Пулев заради една целувка от радост след победата си пострада от американските суперлиберали. Напомни ми за импровизираните съдилища, в които съдиите и свидетелите скачат като кенгура срещу набедения за виновен човек. Оттук и името kangaroo court (от англ.- кенгурски съд), (аборигенски - не разбирам) защо толкова силен и достоен българин позволи да бъде унизен от псевдоетичната, суперлиберална спортна комисия в Калифорния, САЩ?

Така привържениците на етническото (и сексуално) разнообразие могат да предизвикат появата на някой нов Мартин Лутър Кинг, който да стане водач на евроамериканското движение за правата на белите хора в САЩ.

Европа - на 16 юли 2019 г. Урсула фон дер Лайен (Ursula von der Leyen) бе избрана за преседател на Европейската комисия – изпълнителната власт на Европейския съюз (ЕС). Една лекарка и майка на седем деца a fortiori трябва да уважава традиционната биосоциална същност и морал на човека. Юкатан (на езика на маите – не разбирам) тогава защо Урсула фон дер Лайен пропагандира своите суперфeминистки разбирания и настоятелно изисква полово балансиран състав на Европейската комисия, в която половината от комисарите да са жени. Без да е отговорила на въпроса например: “Може ли и половината от миньорите в страните на ЕС да са жени?”

Докато съвременна

Европа спешно се нуждае

от възстановяване

на парадигмата

на класическия либерализъм и на християнските ценности, Урсула фон дер Лайен настоява всички страни от ЕС да одобрят Истанбулската конвенция, без да се интересува, че в Република България тя е обявена за противоконституционна, заради джендърската идеология, криптирана – познат "демократичен" похват в защита на жените от насилие.

Затова напомням на Урсула фон дер Лайен, както и на "Да, България" и "Демократична България" думите на Никос Казандзакис:

"Ех, нещастнико

- извика тя, - ами че Бог не се намира в манастирите, намира се в къщите на хората! Там, където има мъж и жена, там е и Бог; там, където има деца и грижи, и готвене, и кавги, и сдобрявания, там е и Бог", написани в романа му "Последното изкушение".

И "песента" на мексиканския американец Карлос Сантана: "Музиката е баланс между женското и мъжкото начало. Жената е мелодията, а мъжът е ритъмът. Моята работа е да ги изпратя в леглото, където знаят да правят това, което е естествено и нормално." Така също моите перифрази на Лорка: Обичам повече умните (и чаровни) жени, отколкото глупавите мъже - повече добрите черни, отколкото лошите бели хора.

И протестирам, защото и суперлибералният ЕС се превръща в новата империя на злото - тя руши традиционната биосоциална същност и морал на човека. Достигна се дотам, че и да им каже някой, че Адам е произлязъл от реброто на Ева, суперлибералите пак няма да се укротят.

Така през „прозореца на Урсула” виждам, че кутията на Пандора е отворена за настъпващия суперлиберален ураган, тоест европейското зло.

Испанската дума huracan идва от езика на индиански племена на Карибските острови. Буквално означава "буря", метафорично –

бог на злото или

дух на злото.

На север от Мерида, щата Юкатан в Мексико, е древният град Чичен Ица (Кладенецът на племето ица), където са пирамидите, построени от маите – среща на архитектура и астрономия, която предизвестява настъпването на злото.

Във Вашингтон и Брюксел няма обаче такива пирамиди и суперлибералният ураган е в стихията си. Въпреки отпора на президента Доналд Тръмп.

Надявам се, че Урсула няма изцяло да се трансформира в Урсус – много лош човек.