Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

И какво - след като Волен обяви, че абортите трябва да се забранят, сега водевилното дуо Иваниандрей решили да се месят в правенето на деца на национално ниво.

Готино било, майка ти щяла да се зарадва на внуче повече, отколкото на тиган (??), за мъжете пък било много привлекателно да имат бебе, смисъл нещо като Х5-ца, ама за бедняци, а за жените бедняци е начин да си увеличат циците по естествен път. Това пише в тъпите ви постери, идиоти.

Само че не знам дали сте питали собствените си майки дали искат внуче вместо тиган. Питали ли сте ги? Щото може да не искат внуче. Може и тиган да не искат, за ваше изумление. Може да искат шезлонг. Или да искат масаж. Или да искат да им се разкарате от главите и да не ги занимавате със себе си. А колко мъже сте питали дали искат да станат ПРИВЛЕКАТЕЛНИ посредством бебе? Щото бебето никого не прави привлекателен. Бебето не е червило, не е хиалуронова киселина, и кокаин не е. Бебето в много случаи те прави уморен, недоспал, отговорен и тревожен. Не съм видяла мъж, който да ходи по бебе на улицата, и да му се хвърлят жени на врата, ако това е, което внушавате, че прави бебето от мъжа. Може би вие така сте ги видели вашите бебета (но при вас не е проработило, добре е да си искате парите обратно).

Може вашите жени да са искали да си купят веднъж по-голям сутиен и да са ги нараждали тия деца с тая цел. Нищо няма да ме учуди. И, разбира се, вие сте свободни да се множите под какъвто претекст си пожелаете, но не агитирайте хората да правят същото. Има много жени, които не искат по-големи гърди. Има мъже, които са достатъчно уверени и без да правят деца, които да обслужват егото им. Има жени, които не искат тигани. Аз не искам тигани. Майка ми не би искала тигани. Не познавам мъж, който да е казал - "ебати колко съм тъп, ще взема да си направя едно бебе, да счупя малко гипса". Ако искате да си правите бебета, правете си.

Съберете се, затворете се някъде и си правете бебета, пък си зарадвайте после майките, подарете им и бебе, и тиган, даже може бебе в тиган да им подарите, защото това е, което радва една жена - тиган и бебе. И цици, разбира се, къде без циците. Просто за възрастните жени тиганът е това, което са за младите циците. Толкова е просто - точно като вас. И не знам дали някой ви го е казвал, но яйчниковият резерв си е проблем на човека с яйчниците. Вие си гледайте мозъчния резерв, защото там и инвитро не помага.

P.S. И нека тук вмъкнем и въпроса за онези клети жени, които след години неуспешни опити ин витро, изведнъж се озовават на 45 с тризнаци. И всички около тях са много щастливи и викат БРАВО! ПОКЛОН!, но никой не си дава сметка, че тая жена скоро ще е повече за тиган (по вашите критерии за съкровените желания на жените), отколкото за сутиен с голяма чашка. И най-вече ще е за валиум. Нали, нека да поговорим и за това. Щото не ги гледате вие тия деца, не им търсите вие детски, ясли и обувки, и не им берете гайлето по никакъв начин.

P.P.S. И нека вмъкнем и въпроса за отговорността по правенето и гледането на дете, щото е добре да поговорим и за това, не е ли? За едни хвърлени през мостове, пребити и застреляни деца питам. Нека кажем, че тук никой не обяснява на тийнейджърите и младите хора И ОТ ДВАТА ПОЛА какво задължение и отговорност е да имаш деца, как всеки трябва да си поеме работата по отглеждането им и най-важното - че бебето не е хамстер или гупа, която да изхвърлиш в кенефа или през моста, когато те стегне шапката и животът ти покаже, че си просто един нещастник, който не може да се оправя с нищо. Направете една кампания първо за това и после обяснявайте кой е за тиган и кой - за сутиени.