Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Бойко Борисов СНИМКА: Радко Паунов
Бойко Борисов СНИМКА: Радко Паунов

"Сигналът срещу зам.-кмета по строителството и общинската собственост в Пловдив Димитър Кацарски беше изпратен до мен",  потвърди пред "24 часа" премиерът Бойко Борисов.

Той уточни, че предприемачът се е жалвал от прекомерно забавени преписки. "Веднага наредих да бъде махнат този зам.-кмет, не може по този начин да се тормозят гражданите", обясни Борисов. Той бе категоричен, че при всеки подобен сигнал ще бъде безкомпромисен.

Борисов уточни, че по случая "Кацарски" е нямало извършено престъпление, т.е. не става въпрос за искани пари. "Но по начина, по който се отнасят с хората, е непростимо. Не съм избрал кметове от ГЕРБ, за да се държат така с гражданите. Като бави преписки - да отива да си гледа плажа, а да остави на друг да върши работа", каза премиерът по адрес на Кацарски.

Димитър Кацарски.
Димитър Кацарски.

Така Борисов потвърди разкритието на "24 часа", че Кацарски си отива заради сигнал до него. От пловдивската община обясниха рокадата с новите предизвикателства в работата на админстрацията и дори благодариха на зам.-кмета.

Премиерът поздрави парламента за приетите правила за субсидиите.