Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Много години живеех със заблуждението, че майчините форуми са най-големият извор на психически отклонения, проблеми и депресии. И ми беше мъчно като жена. Гледах състезанията по най-био пюре и най-скъпа количка, както и най-силна паник атака от петно върху рокля и ми беше гадно като жена и майка. Затова и с Красимира направихме Майко Мила. Защото всъщност има много нормални жени, които имат нужда да отдъхнат и да се посмеят в някаква нормалност.

Всичко това се случваше, докато не попаднах в групите за фитнес, тренировки, правилно хранене и въобще в групите за хора с мускули.

Колко много луди мъже. Колко много комплексари. Уоу!!!!

Вие, които не сте в тези групи, идея нямате. То не са снимки, скандали, разправии като на женския пазар. Като на някакъв селскостопански двор, са се събрали некви козли и блеят един срещу друг.

Вчера в една от групите се появи клип на млада, красива дама, която след като си избърсва ръцете в клина (в частта, която покрива супер секси задника ѝ), висва на лоста и прави десет прелестни набирания. Както си трябва.

Разбира се, трудно е да се каже нещо в тоя случай и много хора я аплодират и ѝ викат “браво”.

Но има едни страшни умници, които почват “Е, тва ли е? Е, кой не може десет набирания? Това е нормален норматив”

После други “Не е лошо, не е, но ако вдигнеш протеина и намалиш градуса на лежанката, ше стане по-добре”

Но най-любима ми е групата “Тя защо се пипа по задника? Иска да ѝ го гледаме ли? Да ѝ лайкваме задника ли иска?”

Да. Добър ден. Има задник, пипа го. Има клин, слага го. Може да се набира - снима се.

Аз ако изглеждах така и можех да направя десет набирания, щях да ги направя по дантелено бельо с грим и прическа, а преди това щях да си намажа гърба с масло за почерняване.

Не била се набирала достатъчно, можела повече, пипала се по задника. Абе, я у лево. То нема угодия. Па да се набира двайсет пъти, па да изглежда скромна кат жената с прасковите на Владимир Димитров - Майстора, па да вземе да понапредне, това сме го виждали.

И въобще, само да отбележа. С редовния фитнес, спорт, движение идва супер добро и здраво либидо, което е признак на шибано здраве и когато една яка мацка може да се набира десет пъти, значи и кръвта ѝ се върти много хубаво в тоя организъм и това личи. Преживейте го.

*От фейсбук