Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Кубрат Пулев Кадър: YouTube (Behind The Gloves)
Кубрат Пулев Кадър: YouTube (Behind The Gloves)

Носителят на Интерконтиненталната титла на Световната боксова асоциация (WBA) в тежка категория и официален претендент за световната титла на Международната боксова федерация (IBF) Кубрат Пулев заяви, че е готов да се качи на ринга срещу бившия световен шампион Тайсън Фюри.

За такъв мач се говори от месеци и той е възможен, след като британецът дебютира в САЩ с победа над Том Шварц. Кобрата изгледа мача в Лос Анджелис на живо.

"Съперникът не беше толкова добър, нищо специално. Готов съм за Фюри, разбира се. Защо да не изляза на ринга срещу него през септември или октомври?", заяви Пулев пред репортерката на "Behind The Gloves" - Мишел Джой Фелпс, цитиран от Би Ти Ви.

Българинът обаче постави едно условие - по възможност първо да се изправи срещу Анди Руис за титлата на IBF. Мексиканецът е притежател на пояса, след като нокаутира Антъни Джошуа. Мач между него и Пулев все още не е сигурен, тъй като британецът заяви, че ще иска реванш.

Аз съм №1 претендент на IBF и първо трябва да се бия за пояса и след това може да се бия с Фюри. Но съм готов по всяко време", добави Кобрата.

Той вече има опит срещу боксьор от фамилията Фюри. През 2018 г. българският боксьор се изправи срещу братовчеда на Тайсън - Хюи, в "Арена Армеец". Тогава Пулев победи след 12 рунда и единодушно съдийско решение.

Калифорния заради целувката по устните на репортерката Дженифър Равало, известна като Кралицата на голото суши. Пулев получи 6-месечна забрана за участие в мачове и в момента посещава курс за превенция на насилието над жени в медийната сфера. След като приключи с него, той отново ще бъде изслушан от комисията, която може да намали наказанието му.