Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

СНИМКА: Pixabay
СНИМКА: Pixabay

Трима младежи са задържани и обвинени за притежание на наркотици в Троян, съобщиха от полицията. Това станало, след като били проверени две момичета на 19 и 25 години и две момчета на 21 и 25 години пред частен дом в жилищен блок в града. При направен им личен обиск, в дрехите на 19-годишната било открито пакетче с бяло кристалообразно вещество с общо тегло 10 грама, което при полеви тест реагирало на метамфетамин. В джоб на 21-годишния троянец пък служителите на РУ-Троян намерили и иззели пликче с метамфетамин с тегло 6 грама. Последвало претърсване в жилище, обитавано от младия мъж, където е открита опаковка с амфетамин с бруто тегло 2 грама.

В хода на работата с младежите и последвалите процесуално следствени действия бил задържан още един жител на Троян - мъж на 26 години. При направен му личен обиск у него били открити 2 грама канабис и грам амфетамин. При обиск в жилището му полицаите открили и иззели 4 грама амфетамин.

19-годишното момиче и двамата троянци на 21 и 26 години са привлечени в качеството им на обвиняеми и са задържани са срок от 24 часа в РУ-Троян. Образувани са три досъдебни производства и работата по тях продължава.