Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Филип Киркоров
Филип Киркоров

С народни носии и питка посрещнаха Филип Киркоров на VIP-а на летище София. Звездата пристигна вчера, часове преди първия си концерт в зала 1 на НДК с новото шоу. Спектакълът “Я+R” # Цвет Настроения” ще бъде представен и утре в Пловдив, на 12-и в Бургас, на 14-и във Варна и на 17 в Русе.

На летището руският певец с български корени бе изненадан от свои роднини, които го чакаха и му показаха малко бебе - най-новото попълнение на голямата му фамилия, което истински го зарадва. Неговите родители и децата му пък ще го чакат във Варна.

Филип Киркоров бе изключително приятелски настроен към журналистите, чакащи го на летището, за разлика от много български изпълнители, които са на светлинни години от неговите успехи. “Всяко идване тук е голямо събитие в моя живот. Макар че съм обиколил цял свят и съм пял на най-големите сцени, най-желаните турнета, концерти и премиери за мен са в България. Всичко започна тук - първите шоута, първите впечатления от български артисти, естрада, музика. Гледах концертите на най-големите български имена - Лили Иванова, Йорданка Христова, Васил Найденов, дует “Ритон”, след това бе моето участие на “Златният Орфей” и получаването на голямата статуетка през 1998 г. Песните на Тончо Русев ми донесоха най-голямата популярност в Русия. За съжаление, него вече го няма! Но в сърцето си винаги ще нося огромна благодарност към него и цялата българска естрадна музика. Затова съм си казал, че когато създавам нова програма, първите задгранични турнета винаги ще бъдат в моята втора родина - България. Вълнувам се като дете днес преди премиерата на новото си шоу тук”, каза певецът.

Филип Киркоров обясни, че 10 тира превозват цялата техника, декори, мултимедия, 5000 костюма за балета и музикантите, самият той 10 пъти се преоблича по време на шоуто. А това е най-пищният и впечатляващ спектакъл, който е правил досега.

Роднини запознаха звездата с най-новия член на фамилията.
Роднини запознаха звездата с най-новия член на фамилията.