Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

СПОМЕН: Весела и Хичо бяха неразделни, но интригите ги разделиха.
СПОМЕН: Весела и Хичо бяха неразделни, но интригите ги разделиха.

 

 

 

 

"С големи червени букви напишете, че не съм била шута на Ники. Разделихме се по взаимно съгласие.
Наговориха се куп измислици как хитрата Весела е изритала известния футболист. Съсипаха връзката ни с интриги, но не се уморяват да фабрикуват гадни лъжи по наш адрес", заяви само пред "168 часа" Весела Накова, която ходеше с футболния национал Николай Димитров.
Двамата изкараха заедно Коледа и Нова година, но в началото на януари внезапно прекратиха всякакви отношения. Весела е убедена, че вината за края на връзката е на интриганти, които не се уморявали да всяват смут в сърцата на влюбените.
"Още преди Нова година му се обадиха на Хичо да му съобщят, че целият отбор на "Левски" коментира как двамата сме се разделили. По това време си бяхме заедно в Турция и се учудихме откъде тръгват лъжите. Някои доброжелатели му наговориха куп глупости къде и с кого са ме видели. На мен също ми даваха какви ли не съвети и накрая решихме, че е добре да се разделим за известно време", продължава своята изповед чаровницата.
Тя споделя, че двамата с Хичо седнали и

цивилизовано се разбрали

да не се виждат за известно време. Сега дори не се чуват по телефона.
"Яд ме е, че сега чете как съм му била шута и си мисли, че аз ги говоря тия неща. Той си остава скъп човек за мен и никога не бих надрънкала подобни небивалици. Притеснявам се какво ще си помислят родителите му за мен. Омръзна ми от глупости. Така и не разбраха, че не съм ученичка, а следвам финанси. Никой нищо не проверява и гледа да изпъкне с глупостите си", гневи се Весела. Тя не изключва възможността нейна коварна съперница да има пръст в интригантската атака по неин адрес.
"Нищо чудно някой да има интерес ние с Хичо да се скараме. Той е хубаво момче, известен футболист с възможности. Сигурно някоя го иска за себе си. Не изключвам възможността пътищата ни отново да се срещнат. Засега не поддържаме никакви отношения. В момента съм се съсредоточила върху следването. Нямам друг мъж до себе си", приключва темата Весела Накова.