Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Благой Георгиев
Благой Георгиев

 

 

 

Най-набожният измежду българските футболисти Благой Георгиев с мъка на сърцето видя как мощен багер събори красивия параклис, който беше вдигнал в близост до къщата си в кв. Горна баня.
Секссимволът построил религиозната постройка върху земята на своя съсед, който не бил чак толкова на ти с божите работи.
"Благо си имаше големи неприятности с параклиса "Свети Георги Победоносец". Негов съсед с документи доказа, че постройката е в собствеността му и заплаши със съд. Общината също нареди параклисът да бъде съборен. Благо не искаше неприятности и затова


реши сам да премахне


красивата религиозна светиня", разказва приятел на футболиста.
Националът явно много, много не желае да се шуми около разрушения параклис. Преди няколко дни той даде интервю, в което обясни как при всяко свое завръщане в България посещава двата си параклиса. Благо и дума не обелва, че единият е
сравнен със земята
а строителните отпадъци отдавна са извозени, за да не загрозяват гледката пред къщата му. Сега той ще трябва да се пречиства от греховете си в първия параклис, който построи в родния Суходол - "Свети Николай Чудотворец".

БУРЕНИ: Треволяци са обрасли на мястото, където доскоро се издигаше параклисът на Благо.
БУРЕНИ: Треволяци са обрасли на мястото, където доскоро се издигаше параклисът на Благо.