Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

СНИМКА: Pixabay
СНИМКА: Pixabay

Петима шофьори ще бъдат изправени пред Варненския районен съд, след като през почивните дни някои от тях бяха засечени пияни зад волана, едини дрогиран, а друг с отнета книжка.

Първо бил задържан 31-годишен мъж от варненското село Константиново. Той предизвикал лека катастрофа на пътя Белослав - Варна. При огледа на място бил тестван за алкохол и дрегерът спрял на 1.21 промила.

21-годишен чъж от Девня бил спрян за рутинна проверка в родния си град около обед в неделя. Полевият тест установил, че кара кола след употреба на наркотични вещества. По случая е образувано бързо полицейско производство.

С близо 2 промила алкохол в кръвна бил засечен 34-годишен мъж от село Дъбравино. Той бил спрян за рутинна проверка в 3.20 часа сутринта в Долни чифлик. Той също ще бъсе съден по бързата процедура.

37-годишен варненец бил 1.45 промила алкохол в издишания въздух в 15.35 часа в неделя, но не му пречело да кара аудито си. Съдът ще прецени за колко време ще му вземе книжката.

Последен в ареста попаднал 23-годишен варненец. Той бил спрян за рутинна проверка с БВМ-то си, но се оказало, че кара без книжка, която му била отнета от съда за друго нарушение.