Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Факсимиле: Bild
Факсимиле: Bild

19-годишната бременна в 9-я месец Марлен О. бе открита без плода в утробата си в кофа за боклук в Чикаго, пише Bild.de.

Органите на реда издирваха Марлен от 23 април - от тази дата я търси нейният съпруг и семейството й. В сряда са избледнели всички надежди тя да бъде открита жива. Тогава полицията открива части от тялото й в боклуджийска кофа зад една къща в южната част на Чикаго, в щата Илинойс.

Според разследващите Марлен е била удушена, а коремът й разрязан, за да бъде извадено бебето.

Предполага се, че жертвата се е запознала с убийците си в група във фейсбук и си е уговорила среща, за да получи безплатно предлагани от тях бебешки вещи. В групата жертвата е споменала кога е терминът й за раждане и че й липсват много неща за предстоящия нов член.

Новороденото е било открито живо. Според данни от разследващите състоянието му е тежко и се борят за живота му в Интензивното отделение на болницата.

В деня на изчезването на Марлен в Спешна помощ е подаден сигнал от жена на име Клариса, която е извикала линейка за бебето.

Оказало се, че тя изобщо не е майка на детето, фактът бил потвърден от ДНК тест. Разследващите установили, че именно Клариса е уредила срещата с бременната млада жена.

По случая са арестувани трима души. Това са дъщерята на Клариса Ф. – Дезире Ф. (на 24 г), самата Клариса и приятелят й Пьотр Б. (40 г.). На тях са им повдигнати обвинения в предумишлено убийство. Те ще отговарят пред съдия и за прикриване на убийство.

Съпругът на Марлен казва пред репортери, че ще се бори да възтържествува справедливостта.

Началникът на полицията в Чикаго Еди Джонсън коментира, че извършеното е "злобно и напълно смущаващо" престъпление. Той не може да си представи през какво минава това семейство и добави: „Вместо да празнуват раждането на бебето, те жалеят за загубата на майката и може би за малкото дете".

Освен новороденото, Марлен и съпругът й имали още един син. Сега тригодишното момче трябва да порасне без майка си.