Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Приятели, редно е да обърнем внимание не само на кръста, който носи Папата. Че изобразява Сатаната посреЦтвом гълъб, който пада стремглаво надолу, като отстрелян пъдпъдък, вместо да лети елегантно нагоре, както и посреЦтвом агнета, наредени под ъгъл от 38 градуса, които гледат на Север, е ясно на всеки.

Трябва да си много тъп да не го видиш всичко това. Обаче вижте и одеждата на Папата. Пребройте копчетата му. ДЕВЕТ КОПЧЕТА. ДЕВЕТ. Деветката е символ на края. Деветката символизира приключването на един цикъл. Освен това последната спирка на тролей девятка е Сточна гара, а оттам къде се ходи?

На гробищата в Орландовци. Значи всичко е ясно.

Папата е тук, за да ни отведе в отвъдното с тролея и нищо не трябва да ни отклонява вниманието от тази пъклена цел. Към ОЧЕВИДНИЯ факт, че между трето и четвърто копче има тайнствена дупка, през която НАЙ-ВЕРОЯТНО, чрез телефон 116 111, ни подслушват Сорос, социалните от Барневарн и самата джендър идеология, преобразена в папска якичка, не знам дали дори да обръщам вниманието ви, за да не се паникьосате извънредно. Все пак, бъдете НА ЩРЕК. НАЙ-ЛОШОТО ПРЕД СТОЙ.

От фейсбук