Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Удушеният Георги Гривнев, открит случайно в гориста местност над Смолян по посока село Турян, е излязъл от затвора на 28-ми март. Смъртта му е настъпила в дните около напускането на пределите на Трудово-поправителното общежитие край града. Той е лежал в затвора за кражби. Имал е 4-годишна присъда за обир на вещи в четири смолянски села. При залавянето му тогава смолянската полиция обяви, че са й били необходими два микробуса да натовари прибраните от Гривнев в съучастие с Митко Ковачев от село Виево вещи. Пак тогава ОДП на МВР - Смолян оповести, че Гривнев има 16 присъди.

Георги бе открит в понеделник, затрупан с клони от иглолистни дървета. Главата му е била наядена от животни, което затрудни и забави разпознаването. При огледа на място не са открити следи от насилие върху полуразложеното му тяло, но по-късно при аутопсията се установява, че че смъртта на Гривнев е настъпила в резултат на задушаване, след счупване на подезичната кост.

Под ръководството на Окръжна прокуратура-Смолян се извършват активни процесуални действия за установяване на извършителя на убийство на 41-годишния мъж.

Георги Гривнев  СНИМКА: Фейсбук
Георги Гривнев СНИМКА: Фейсбук