Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Нов имотен скандал разтърси територията. Този път на улица „Глогинка“, на която се намира луксозен гробищен парк, само за ВИП персони.

Оказа се, че повечето политици още приживе са си закупили гробищни парцели на преференциални, непазарни цени – на изкоп. Някои дори са стигнали до там, че са резервирали с непазарно смешно капаро изкопи, които са три пъти по-дълбоки от дупките, в които почиват не-ВИП хората. А един особено ВИП човек, си е поръчал толкова дълбоко гробно място, че до дъното на което се стига с асансьор, какъвто ползват в мините за диаманти в Африка.

„След като умра, искам тялото ми да се разлага далеч от земната суета и телата на други хора,“ заяви ВИП купувача.

„Това, че съм си купил евтино луксозно гробно място е само повод да се отклони вниманието от истинските проблеми в държавата,“ наблегна набедената ВИП персона, която също твърди, че всички документи за дупката му са редовни и че не е ползвал връзки или търговия с влияние, за да се сдобие с луксозния гробен парцел на смешно ниски цени.

Въпросната ВИП персона също си е поръчала и луксозна надгробна плоча от черен мрамор с бели нишки и украса с глаголически и астрални символи, за да се подчертае ВИП произхождението на обитателя на този вечен дом. Обаче остава въпросът защо обикновените умрели хора, които са положени в обикновени стандартни дупки, трябва да плащат по-високи цени, за да почиват в мир?

*От фейсбук