Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Снимка: YouTube/ Sean Doran
Снимка: YouTube/ Sean Doran

Няколко гигантски аномалии край Слънцето моментално приковават вниманието на уфолозите, конспиратори и обикновените граждани, които се интересуват от мистериозни феномени, пише Esoreiter.ru. Според тях става въпрос за обекти на извънзема цивилизация. 

Космическият апарат SOHO, който е собственост на Европейската космическа агенция и НАСА, откри странни аномалии край Слънцето в понеделник. Апаратът за наблюдения е получил от камерата “LASCO C3”, която е на борда на обсерваторията кадри с изображения на НЛО с формата на куб на бели и черни цветя и на крилато същество с огнена опашка или обект, приличащ на ангел. Освен това обсерваторията е заловила ярка аномалия, която прилича на ярък болид с невероятно дълъг шлейф.

Потребителите на интернет говорят за мегаструктури на извънземни близо до нашата звезда.

Най-удивителното е, че такива обекти (така наречените "кубчета", "буревестници" и "състезателни коли" с колосални размери) периодично попадат в лещата на коронографа и винаги имат форми, които природата просто не създава.

Според една много популярна хипотеза "зелените човечета", които се намират в Слънчевата система се енергизират от светлините на своите кораби и след това продължават да летят. Възможно е това да са само извънземните, които изучават нашата цивилизация.

Но скептиците са убедени, че пред нас са само артефакти, причинени от излагане на слънчева радиация на оптиката на телескопа. 

Но ако приемем, че това не са извънземни, тогава какво ще стане с нашата Звезда? И тук поддръжниците на теорията за Матрицата, в която ние живеем, със сигурност ще се „събудят”.