Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Синодалните български старци решили да саботират визитата на папата по начин, който изцяло отговаря на безсмислената им функция в обществото. Но поведението им е СРАМ за цялата българска нация, за българските православни християни както и за българските католици. На 6 май е предвидено Събитие за мир с папата в присъствието на представители на различните религиозни вероизповедания в България на пл. "Независимост" в София.

Българските синодали НЯМА да уважат това събитие! Те също няма да отслужват каквито и да са служби с папата, а на патриаршеския хор ще му е забранено да пее, докато папа Франциск е в храма „Ал. Невски.“ И ако мислите, че глупостта им свършва дотук, о нееее! Синодалите имат и наглостта да откажат преводач на папата по време на визитата му (с изключение, когато присъства в Синода и храма Ал. Невски, за който Синодът твърди, че разрешава на папата да влезе там и да се помоли.

Представяте ли си? Милостиво му дават разрешение да влезе в православен храм!) Да припомним, че през 2014 г. папата и главният мюфтия на Истанбул отслужиха заедно служба в Синята джамия като папата застана с лице в посока Мека и се моли за християните и мюсюлманите. Наскоро при визитата си в Арабските Емирства папата отслужи служба пред 120,000 човека, не само католици.

Емирствата предоставиха огромен стадион за тази цел. Целта на прогресивните религиозни лидери и държавници е да всяват хармония и разбирателство между различните вероизповедания, а не високомерно да демонстрират, че останалите са еретици или неверници…както направи нашият ретрограден Синод по отношение на високия гост. (оправдавайки се с канона).