Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Булевард "Сливница" във Варна СНИМКА: Гугъл стрийт вю
Булевард "Сливница" във Варна СНИМКА: Гугъл стрийт вю

6 момчета и момичета, на възраст 15-16 години, са задържани, след като се развилняха в аварийния изход на едно от нивата в голям търговски обект на бул. „Сливница“ във Варна. Работата с тях продължава до изясняване съпричастността на всеки към деянието, води се преписка, съобщиха от полицията.

Сигнал за групичка хлапета, които хулиганстват в обекта, е подаден в неделя, около 21.40 часа. До пристигането на полицията тийнейджърите успели да изпръскат 3 прахови пожарогасителя и да активират противопожарната система в търговския център. Действията им са записани от охранителните камери. "Те са били на мястото в посочения времеви период, води се преписка", обясниха от полицията.

Друг мъж бе арестуван на детска площадка в Аксаково, след като при вида на униформените доброволно предал топче зеленокафява тревна маса. 24-годишният мъж е задържан, дрогата се оказала близо грам марихуана. Той ще бъде съден по бързата процедура.

На бърз съд отива и 46-годишен варненец. Буйният мъж се нахвърлил с шамари на 77-годишния си баща в двора на собствената му къща. Възрастният мъж е освидетелстван в съдебна медицина с травматични отоци, кръвонасядания и ожулвания, представляващи лека телесна повреда в условията на домашно насилие.