Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

27-годишна варненка бе арестувана, след като задигна стоки от хранителен магазин в морската столица и се бори със служител в магазина, да са си запази откраднатото.

Сигнал на 112 е подаден около 16 часа следобед в понеделник. Магазинът се намира на ул. "Св. Климент" във Варна. Продавач забелязал, че жената взема различни стоки от стелажите и се опитва да се измъкне без да плати. Докато дамата се дърпала и не давала откраднатото, дошла полицията. При задържането й се оказало, че тя е позната на органите на реда и вече е била осъждана. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани в Окръжна прокуратура – Варна.

Друга кражба е била извършена на паркинга пред голям супермаркет на бул. "Христо Смирненски" във Варна. Отново стар познат на полицията - мъж на 47 години, откраднал чанта от автомобил, паркиран пред супермаркета. В чантата имало лични вещи, документи, банкови карти, мобилен телефон и сума пари. По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Варна. В.В. е задържан за срок до 24 часа.