Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

СНИМКА: Архив
СНИМКА: Архив

24-годишен мъж от Каменар счупи всички "рекорди", след като беше засечен от пътна полиция зад волана на опел дрогиран, без книжка, а самият автомобил бил с чужди регистрационни табели. По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е прокурор в Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

Друг варненец - на 47 години, също осъмна в ареста, след като бе спрян за рутинна проверка малко преди полунощ в местността Ракитника край Варна. Той бил зад волана на фолксваген, който се оказал, че не е регистриран по надлежния ред и е със служебно прекратена регистрация. При последвалата проверка на шофьора дрегерът спрял на впечатляващите 2.45 промила алкохол в издишания въздух. За двете нарушения мъжът отива на бърз съд.

Една идея по-пиян е бил 28-годишен мъж от варненското село Житница. Той бил спрян за рутинна проверка по пътя Провадия - Айтос с БМВ-то си. Дрегерът показал 2,86 промила в издишания въздух. По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Провадия. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.