Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене


ТЯ е капризна, държи се пренебрежително с ухажорите си и въпреки това е желана. Пред нея се тълпят десетки мъже, наточили целия си арсенал от свалки с една-единствена цел - да спечелят нейното внимание. Колкото по-лоша е тя, толкова по-дълга е опашката от претенденти за сърцето й. Добрите, скромни и състрадателни момичета нямат никакъв шанс пред нея. Защо мъжете си падат по лошите момичета? Това е въпрос с повече от един отговор, най-лесният от които е, че лошите момичета просто са различни и непознати за един мъж.
Затова, момичета, забравете за всички любовни романи, в които девойките трепкат невинно с мигли и чакат да бъдат забелязани! Прелъстявайте, отблъсквайки! Предизвикателното дамско облекло привлича мъжките погледи, а предизвикателното държание направо ги подлудява. Ето ги петте неща, които са задължителни в гардероба на лошите момичета.

1. Еротично бельо
Лошите момичета не носят памучно бельо. Те обичат дантелата и за предпочитане черна. Жартиерите в гардероба също са задължителни. Невероятно, но е факт, че седем от десет жени не носят сутиен по мярка. Основната причина е, че не знаят размера. По-големият сутиен определено прави впечатление на мъжете. Затова, ако искате да сте секси, избирайте стегнати сутиени.


2. Високи токчета
Лошите момичета носят секси обувки. Неизменна част от секси визията са обувките на висок ток. Ако мечтаете да излъчвате сексапил и само при вида ви, на мъжете да им засяда топка в гърлото, то сигурен начин са високите обувки. Зимата - високи, секси ботуши, а през топлите летни дни - чехли или отворени обувки с мноого висок ток. Само потропването по пода може да накара мъжа да полудее и да има мокри блянове с вас. За допълнителен ефект над господата - не забравяйте секси маникюра на краката. Ако сте с отворени обувки, яркочервеният лак никога не излиза от мода и винаги е възбуждащо еротичен!


3. Червена рокля
От Анджелина Джоли до Мадона. Всички те имат в гардероба си по няколко червени рокли за специални случаи.
Червеното винаги е бил цвят, привличащ по-силния пол, освен това червеното има положителен ефект върху човека, стимулира нервната система, повишава сексуалността и сексуалното желание. Облечени в една секси червена къса рокля или пък секси бюстие в червено, ще се почувствате красиви и сексапилни както в никоя друга дреха! Опитайте към тоалета за вечерта да добавите една красива чанта в червено, един чифт високи обувки и ще видите как ще оставите ярък отпечатък!

4. Минижуп

Късата пола е задължителна в гардероба. Късо, но не вулгарно и пошло. Това е първото правило на лошите момичета. Дори в студените дни минижупът се завърна с бясна скорост. Тази зима на мода са полите с висока талия. Някои дизайнери като Vallentino залагат в колекциите си и на минижупи с висока талия, най-често от вълнен плат. Много е важно да знаем предимствата и недостатъците на фигурата, ако сме решили да отидем на парти с ултракъса пола. Мит е, че минижуп отива само на момичета с дълги крака. Дизайнери като Dolce&Gabana са на мнение, че късото отива на момичета с подчертано дупе и крака. В никакъв случай кльощави.

5. Кожен клин

И в пълен синхрон на дизайнерски решения този сезон, кожения клин придава онзи желан стил за всяко момиче, решено да заложи на провокацията. Силните на модата сякаш се наговориха да изведат на преден план визията рокаджийка-мотористка-ала-лошо-момиче.

Те никога не мрънкат

В повечето случаи мъжете са сигурни, че лошите момичета са ужасно добри в леглото. Дори и да не е така, той е толкова сигурен, че тя трябва да е невероятна под чаршафите, че накрая сам си вярва. Основното верую на лошите момичета е, че те никога не мрънкат за глупости. А мъжете най-много мрязат да слушат женски оплаквания. Най-голямото предимство на лошото момиче според мъжете е, че никога не пита защо си хвърляш мръсните чорапи на пода, тъй като е твърде заета да хвърля из целия апартамент своите собствени дрехи.

 

Бижутата

Лошите момичета обичат бижута в ярки цветове, състоящи се от малки, но подчертани елементи, със силно присъствие. Важното при тези бижута е, че трябва да изпъкват, а не да се сливат с тоалета, което е напълно в синхрон с тенденциите за тази зима. Носете масивни гривни, впечатляващи колиета и бляскави висящи обеци. Металните бижута се завръщат гръмко този сезон, но не класическите златни и сребърни накити, а такива от лек метал в лъскав бял и жълт нюанс. Размерите са големи, много големи, а формите ъглови и асиметрични. Ресните също бележат завръщане в модата този сезон, и то не само в облеклото, чантите и обувките, а и в бижутерията. Друга гореща тенденция са бижутата на пластове, но ако се спрете на тях, то трябва да бъдете по-внимателни при избора на подходящото облекло. Не пропускайте да направите инвестиция и в няколко квадратни гривни - още един от хитовете на сезона. Друга модна тенденция са масивните пръстени, големи и обемни.

Гримът

Ярък. Лошите момичета не разчитат на безцветно червило и лека спирала. Те мечтаят мъжете да се обръщат след тях дори когато отиват до магазина. Затова умеят да подчертаят устните и очите си. В никакъв случай лошите момичета не целят да са като чалга певици на всяка цена и да слагат много грим, без да е стилно. Лошите момичета умеят да подчертаят красивото в себе си, без да отблъскват погледи. Те не слагат очна линия, а само черен молив. Забравете и за сивите сенки.

Подготовка в последния момент

В края на старата и началото на новата година партита не липсват. Често времето не ни достига, за да сме винаги безупречни. Да не говорим, че трудно можем всеки път да сме с различен тоалет. Не се паникьосвайте, може и да имате нещо в гардероба, което ще свърши работа.
Костюмите за офиса
Да, колкото и да е странно, дори те могат да свършат работа за партито. Ако ги съчетаете с бляскав потник, високи токчета и подходяща вечерна чантичка. Всяко горнище, в което има поне малко сексапил, върши работа от коприна, с мъниста, в цвят металик или яркочервено. Черното е особено подходящ преход към малките часове на нощта, така че се разровете в гардероба за дрехи в този цвят.
Червилото
Дори и да имате само няколко минути, за да се преобразите за купона, пак може да изглеждате като богиня. Ярко червило е много подходящо за вечерни събирания. Особено ако сте решили да заложите на имиджа на лошо момиче, но сте имали малко време за подготовка, червеното червило ще ви придаде желания образ. Не забравяйте и пудрата с блясък! Тя ще ви придаде желаното сияние. Важно е да покриете всичките си мигли със спирала, която се нанася на няколко слоя.
Парфюмът
Внимайте, ако слагате от парфюма си на входната врата минути преди да излезете за купона. В този случай рискувате да прекалите с количеството. Хубаво е да заложите на по-силни аромати, но се поставят само няколко капки. Подходящи аромати за всяко лошо момиче GIVENCHY Angle ou Demon, DIOR Addict, THIERRY MUGLER Alien, TRUSSARDI Inside Delight, ESCADA Moon Sparkle for Women.

 

Някои момичета погрешно свързват празниците със задължителен педикюр и изрязани обувки на токчета. Все пак е зима - ще бъде смешно да се изтупате с балните си отворени обувки, когато навън вали сняг. По-добре обуйте хубави боти. Ако ще танцувате цяла нощ, дори спортните обувки са в реда на нещата, стига да са чисти и спретнати.