Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Скъпи приятели,

Аз съм се целувала бая на тая територия. Даже мога да кажа, че имам много широк спектър от познания за целуването по входове, в тоалетната на операта, по Витошка и даже в някои областни градове, та смея да твърдя, че когато едър, потен човек те награби без да те пита, особено когато си си оправила червилото, на това не му се вика Българска целувка. На това му се вика Страшна селяния.

Субективните преживявания по време на тая Страшна селяния не са от значение. Всички ние сме си селяни вътре в нас и може дори да ни стане приятно, че един много прост, ръбат и запотен от бъхтане Рет Бътлър ни е награбил и е залепил мократа си бърна връз разкошната ни изискана уста, от която редовно излизат редове на Бодлер. В този миг на абсолютно противоречие с вселената, ние можем да изпитаме някакво перверзно удоволствие тип Красавицата и звяра и да си кажем "Ох...".

Но това няма отношение по оценяването на ситуацията. Ситуацията е селска и проста и от къра. Кър в лошия смисъл на думата, да не се обидят сега хората от къра.

И въобще, ако сте очаровани, че силен, потентен (предполагаемо) боксьор целува жени без разрешение, смятате го "нищо кой знае какво" или "айде да не преиграваме", то вероятно таите някаква мънинка селяния у вас, която е незадоволена.

Идете в някоя дискотека в Трън или в друг по-малък град. Потърсете група от мъже, която е склонна да ви целува без питане. А па нататъка каквото сабя покаже.

Късмет!

От фейсбук