Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

София Хаджипантели Снимка: Инстаграм
София Хаджипантели Снимка: Инстаграм

Моделка, станала популярна с атрактивните си вежди, призна в ефир, че получава смъртни заплахи в социалните мрежи именно заради екстравагантния си вид.

София Хаджипантели е родена в Кипър, но първо емигрира в Лондон и след това в САЩ.

22-годишната красавица е с 292 хиляди последователи в инстаграм. В ефира на "Добро утро, Великобритания" тя заяви, че не чете негативните коментари и се успокоява с факта, че приятелят й я обича, съобщава "Дейли Мейл".

"Често получавам смъртни заплахи. Опитвам се да не чета много от тях. Срамно е, когато искаш да видиш хубавите коментари, но първо трябва да минеш през целия този хейт, за да стигнеш до тях."

Водещият Пиърс заяви, че е абсолютно отвратително как хората искат убият някого заради външността му.

Хаджипантели изобщо не се притеснява от необичайната си черта, дори напротив, тя се възползва и става част от британска агенция за модели.

Тя се надява, че нейното положително мислене и посланието "една вежда" ще вдъхновят и други: "Исках да накарам хората да ме погледнат по друг начин и да кажат, че въпреки че е странно, аз изглеждам красива. Винаги съм била доста ексцентрична и обичам да променям външния си вид."

"Никога не съм се интересувала какво смятат другите за мен и как ме третират, защото още в училище бях подложена на тормоз - за моето облекло, за родителите ми, които са имигранти, не говорех английски". София допълни, че на улицата също получава много негативни реакции. Но въпреки всичко тя заявява: "Майка ми ми казваше, че е хубаво да имаш дебели вежди."

София е позирала за "Вог Италия", както и за модната линия на Риана.