Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Румен Рангелов по прякор Лисана и баща му Рангел (седналият) в съдебната зала СНИМКИ: Анелия Перчева
Румен Рангелов по прякор Лисана и баща му Рангел (седналият) в съдебната зала СНИМКИ: Анелия Перчева

40 сачми за отстрел на диви прасета са били извадени от пловдивчанката Росица Антонова при вендета между два ромски рода. 37-годишната й комшийка Магда Асенова пък вече не може да вижда с едното око, след като там попаднали оловни частици.

Това се разбра в окръжния съд, където се гледа делото за мелето в Шекер махала, станало на 2 юли 2017 г. Обвиняеми са Румен Рангелов по прякор Лисана и баща му Рангел Рангелов-Рамадан. Синът е привлечен към наказателна отговорност за опит за убийство на 8 души, сред които и две деца, както и за незаконно оръжие. Рамадан пък е намушкал мъж, но успели да го спасят.

Войната подпалила фаталната ромска красавица Недрет, която изневерила на мъжа си с Лисана. На въпросната дата свекър й Ариф Асан и роднината му Юсуф причакали Рамадан на ул. "Латинка". Той тъкмо се прибирал с буса от пазар, но бил принуден да спре, тъй като му препречили пътя. Младият мъж, известен като местния Дон Жуан, разбрал за нападението над баща си и започнал да гърми безразборно на улицата, ранявайки възрастни и деца. В залата днес психиатри бяха категорични, че Лисана не е бил уплашен, когато е стрелял по тълпата. Баща му пък не е бил афектиран, когато е пробол с нож опонента си. Процесът ще продължи, след като бъдат изслушани в залата важни свидетели, които в момента са в Германия.

40 сачми са били извадени от Росица Антонова (първата отляво надясно)
40 сачми са били извадени от Росица Антонова (първата отляво надясно)