Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Жена язидка твърди, че племенницата й, която скоро ще навърши 15, е бременна, след като била принудена да стане секс робиня на "Ислямска държава".

Ужасената леля заяви, че децата са малтретирани с кабели и изнасилвани, ако не се подчиняват на заповедите.

"Дейли Мейл" информира, че детето, тогава на 10 години, е жертва на джихадистите, навлезли в селото й в Ирак. Жените са били отвлечени, а мъжете от селото пък убити или погребани живи в масов гроб.

Най-ценни са момичетата между 10 и 20 години.

Махдиа споделя, че е видяла последно племенницата си Марва на пазар, където е чакала да бъде отведена в столицата на халифата – Ракка, а няколко месеца по-късно неин приятел й споделя, че малкото момиченце е бременно.

Махдиа успява да избяга с две от дъщерите си от последната територия, владение на ИДИЛ - Багуз. 

Самата тя била принудена да яде пръчки и животинска тор, за да оцелее: "Често ме продаваха. Държаха ме под земята в продължение на месеци, бях принудена да се омъжа няколко пъти".

"Когато се опитах да избягам, разбрах, че една от дъщерите ми е с промит мозък от "Ислямска държава", тя отказа да се присъедини към мен, страхуваше се от джихадистите."

Мъж, който спасява жени язиди, избягали от ИДИЛ, споделя, че много момичета имат съдбата на Марва: "Такива момичета могат да бъдат изнасилени от 100 джихадисти преди да забременеят".

Наскоро в Сирия откриха 50 отрязани глави на сексуални робини.