Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Радев е не само безполезен, той е и ужасно опасен президент, застрашаващ евроатлантическата ориентация на България! Все по-агресивното му кремълско говорене неизбежно изолира страната от алианса, който вече не може да гледа на България като на надежден партньор.

На срещата на Б9 в Кошице Радев каза: “Не можем да допуснем друг да решава бъдещето на енергийните ни проекти. Трябва да материализираме интересите си, а не да ставаме заложник на чужди интереси.

Тук съм, за да не допусна друг да решава бъдещето на българските енергийни проекти. “ Проблемът е, че на този форум България, Естония, Латвия, Литва, Румъния, Словакия, Унгария, Чехия и Полша трябва да обсъдят въпроси на сигурността в рамките на колективния подход на НАТО. А пуделът на Кремъл роптае срещу този колективен подход. При това това са думи на президент, в чийто страна Русия е енергийният монопол, който е окупирал държавата в буквалния смисъл на думата! Та не знам за какви заложници на чужди интереси говори Радев, след като България е под вечно руско енергийно робство. И друго нещо – когато Радев говори за „независимост“, тя все е по повод независимостта от Запада. Нито веднъж не е казал, че иска да бъде независим от Русия и да каже, „няма да ставаме заложник на чужди интереси.“ Нали така? И затова с трепет чака визитата на олигофренчето Медведев, за да е готов да изпълнява директивите на кремълската шайка.

*Коментарът е от фейсбу