Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Асен Блатечки казал, че Лейди Гага не била никаква актриса и е избрана за ролята си "заради дебелия си гъз и големия си нос". Това, разбира се, се нарича проекция, но той, горкия, откъде да знае, като е зает да си въобразява, че да се показваш от хладилник и да ходиш по потник и с цигара в ръка е върхът на актьорското майсторство (и може би в НАТФИЗ наистина Е). Клет Асен, клет потник, клет "секссимвол". Клет селски маниер да обсъждаме външния вид на хора, чийто талант и успех никога няма да достигнем. Клето мъжкарче, дето най-големия му аргумент срещу някоя жена е да ѝ каже, че ѝ е дебел гъзът. КЛЕТОСТ. Дайте му там една награда за най-хубаво олицетворение на кренвирш и да се куртулиса момчето.

И между другото няма никакво значение на кого филмът му е харесал или не, защото ние, слава богу, не сме журито, дето преценява кой филм и човек ще бъде номиниран за Оскар. В смисъл, че това не са наградите за най-хубав самодеен кръжок в читалище Светлина. Нито е Плеймейт в Радомир.

Това са Оскарите и това е Лейди Гага и това е един филм, който е гледан от милиони хора ПО ТЯХНО ЖЕЛАНИЕ, а не реклама с един чвор, който живее в хладилника. И едно от основните неща, по които се познава дали си надраснал комплексите и полюциите си, е да можеш да се изказваш за друг човек, който работи в областта, в която УЖ СЕ СМЯТАШ за експерт и за неин достоен представител, без да намесваш външния вид на въпросния, а да се опитваш - АКО МОЖЕШ, РАЗБИРА СЕ - да се аргументираш по същество. Защото ако ще си говорим за дебели гъзове и носове, точно Блатечки би трябвало да замълчи учтиво и да затвори вратата на хладилника отвътре и да не излиза оттам.

И не на последно място - не дойде ли време тоя селски маниер да обсъждаме на жените гъзовете да остане в миналото, при цървулите, кратунките и външните кенефи? АКО Е УДОБНО? Ние не сме виновни, че някои жени могат да печелят Оскар без оглед на външния си вид, а Асен, ВЪПРЕКИ НЕОСПОРИМИЯ ФАКТ, ЧЕ Е ИЗВЪНГАЛАКТИЧЕСКИ СЕКССИМВОЛ, не може??