Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Рами Малек и Люси Бойнтън СНИМКИ: Ройтерс
Рами Малек и Люси Бойнтън СНИМКИ: Ройтерс

Рами Малек беше прегледан от медици, след като падна от сцената в аудиторията на тазгодишните награди "Оскар". Той се спъна от сцената и падна пред гостите от предните редове, след като прие наградата си за най-добър актьор в главна роля, пише TheSun. 

37-годишната звезда от "Бохемска рапсодия" седна на една от седалките в първия ред, за да бъде прегледан, но усмивката му издаде, че всичко е наред. 

С "Оскар" в ръката той разцелува лекарите, след като те потвърдиха, че всичко е наред с него. 

Беше много емоционална вечер за Рами, тъй като той взе награда в една от най-оспорваните и престижни категории. "Бохемската рапсодия" е и най-успешният филм за вечерта - спечели четири приза. 

Веднага щом взе "Оскар"-а си, Рами Малек спомена своята майка, която беше довел в театър "Долби". "О боже, майка ми е тук някъде. Обичам те, госпожо!", каза Рами. - "Семейството ми, благодаря ви на всички! Баща ми не ме видя да правя нищо от това, но мисля, че ме гледа точно сега. Това за мен е исторически момент". 

"Оценявам всички, които ме доведоха дотук и рискуваха с мен! Получи се. Благодаря на "Кууйн"! Благодаря ви, момчета, че ми позволихте да бъда част от вашата музика! Ще ви бъда задължен завинаги!", каза Малек в своята реч при приемането на наградата.

Той обърна внимание на това какво щеше да каже на по-малкото си аз. 

"Това хлапе се бореше с индивидуалността си. Направихме филм за един хомосексуален мъж, имигрант, който живееше живота си безмилостно. Това че сега го почитаме и споделяме неговата история с вас е доказателство, че копнеем за такива истории.

Аз съм син на емигранти от Египет. Аз съм американец от първото поколение и част от моята история се пише точно сега и не мога да бъда по-благодарен. Това е момент, който ще ценя до края на живота си", отбеляза актьорът.

Накрая Рами се обърна към неговата партньорка във филма, а от август месец - и в живота - Люси Бойнтън: "Ти си сърцето на филма. Ти си изключително талантлива. Ти улови сърцето ми". Целувката между двамата, след като обявиха името му за най-добър актьор, се превърна в най-добрата целувка за вечерта. 

Много туитове по темата се появиха в социалните мрежи. "Искам да бъде целувана така, както Рами Малек целува Люси Бойтън. 

"Може ли да поговорим за страстта между Рами и Люси в тази целувка, може ли да почувствате любовта тази нощ".