Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Съпругата на Карембьо 49-а в слалома (видео) Джаки се прочу по цял свят с еротичния календар, който направи заедно с мексиканският скиор Хубертус фон Хоенлое.

Втората съпрута на бившия френски национал по футбол Кристиан Карембьо взе участие на световното първенство, но от отбора на Ливан. Карембьо бе женен за зашеметяващата манекенка Адриана Склереникова, но двамата се разделиха. След това вдигнал сватба с Джаки Шамун, която e скиорка.

Джаки се прочу по цял свят с еротичния календар, който направи заедно с мексиканският скиор Хубертус фон Хоенлое. Снимките се появиха онлайн точно преди олимпиадата в Сочи. През април 2018 година тя сключи брак с Карембьо.

Жаки остана на 49-о място в слалома на световното. Титлата спечели безапелационно Микаела Шифрин (САЩ), която стана и кралица на първенството. Новата звезда на ските завърши с 2 златни и 1 бронзов медал.

Шифрин направо уби конкуренцията във втория манш, като завърши на 58 стотни пред представителката на домакините Ана Свен Ларсон. Силите на голямата съперничка на Шифрин - Петра Влъхова стигна само за бронз на 1,03 сек от американката.

Първият манш бе спечелен от швейцарката Уенди Холденер, но във второто спукане тя направи фатална грешка и излетя чак 17-а.