Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

11-годишната Александра със синдром на Даун, която изчезна от дома си в Ловеч във вторник, е открита жива и невредима тази сутрин, съобщиха от Областната дирекция на полицията.

Намерена жива и здрава! Това гласи последният пост на Стефан Веселинов след цяла нощ издирване на 11-годишната Александра. 

Ръководството на ОД на МВР и РУ-Ловеч разпространиха писмо, в което изказват искрени благодарности на всички жители на града, които се самоорганизираха чрез социалните мрежи и през цялата нощ участваха в издирването на момичето.

Александра е намерена около 9 часа по пътя от Ловеч за с. Горан, на около 500 м от ж.п. прелеза в посока към селото.

По данни на семейството детето напуснало дома си около 15 часа на 22 януари, а сигнал в РУ Ловеч за изчезването му е подаден около 20 часа. Незабавно са сформирани полицейски екипи, които цяла нощ са го издирвали в града и околностите му.

Александра е предадена на родителите си.

"Тази нощ Ловеч не спа!Тази нощ ловчалии доказаха, че имат големи сърца!Бедата на едно семейство ни обедини! Живи и здрави да сте всички!", гласят някои от постовете след хубавата новина. 

"Благодаря на всички който цяла нощ заряха всичко и ни помагаха да търсим изчезналото дете. Те показаха и доказаха, че в Ловеч все още има свестни и отговорни хора", пише Борислав Кръстев.