Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Деси Радева след като разбра, че Борисов не говорел за нея: Не ми остава нищо друго освен да ближа горко раните на нараненото си его Деси Радева Снимка: Архив

 След като вчера се припозна в думи на премиера Бойко Борисов и му отговори публично в социалните мрежи, жената на президента Десислава Радева разбра, че думите на министър-председателя не са били отправени към нея. 

Радева побърза да признае объркването си и само 6 часа след първия си пост във фейсбук, тя публикува друг.

"След като се оказа, че "първата дама" била Елена Йончева, не ми остава нищо друго освен да ближа горко раните на нараненото си его чрез хубава музика. Животът е един от най-сложните (по Л.Дилов-син)", написа Радева и сподели песента на "Iron Maiden" - "Пропиляна любов" (Wasting love). Тя е добавила и типичния за среднощните й публикации хаштаг #Midnight.

"Защо трябва да ви подръчквам? Те ви избиват зъбите с някоя жълта новина, а вие се сгушвате и не им отговаряте. Нахейти ви първата дама, вие мълчите - отговаря само един Тома Биков", скастри инертността на хората си министър-председателят. Но думите му всъщност са за първата дама на БСП, а не за съпругата на президента.