Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Красимир Елдъров СНИМКИ: Анелия Перчева
Красимир Елдъров СНИМКИ: Анелия Перчева

 Връщане на делото на прокуратурата заради несъвършенства на обвинителния акт. Това поискаха в пловдивския военен съд адвокатът на подсъдимия командос Красимир Елдъров и колегата му Кирил Николов, който пък защитава интересите на близките на убития полицай Добромир Лазаров. 

Командосът Ангел Желязков е привлечен към наказателна отговорност за убийство на полицая Добромир Лазаров на 20 ти май в Пловдив. Причината, че и двамата ухажвали една и съща жена - красивата дознателка Люба Алексова. 

На фаталната дата полицаят пристигнал в Пловдив от Сопот, където живее, за да се изясни със съперника си. Той го причакал пред блока му в кв. "Кичук Париж". Там командосът Ангел Желязков пристигнал заедно с Алексова. Между двамата ухажори избухнал скандал, при който командосът намушкал смъртоностно в сърцето съперника си. 

На разпоредителното заседание днес присъстват бившата съпруга на полицая и сестра му. Очаква се след час военният съд да се произнесе по искането на адвокатите за връщане на делото на прокуратурата.