Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Счупеното от брадвата стъкло КАДЪР: bTV
Счупеното от брадвата стъкло КАДЪР: bTV

Защо спътницата на циганина с брадвата на е е задържана. Това попитаха родители на курсантите от Военния универститет във Велико Търново пред Би Ти Ви.

След "закачки" по думите на прокуратурата на пътя между техния и друг автомобил той ги принудил да спрат и потрошил с брадва аудито, с които четиримата младежи и тяхна колежка се връщали в града след отпуск.

Зад волана на колата с агресивния рецидивист била жена.

"Доколкото имам информация, тя нито е задържана, нито някакво обвинение спрямо нея. На 100% трябва да бъде задържана и тя. Иначе след няколко дни други родители ще четат по сайтове новини и ще слушат разни политици”, заяви в тази сутрин Господин Вълчев, баща на момичето, пътувало в нападнатия автомобил.

Председателката на комисията за защита от дискриминация Ана Джумалиева пък похвали курсантите от Търново, които не са реагирали агресивно при случая в неделя вечерта и така са предотвратили голям конфликт. Политици се опитват да манипулират хората, у нас има нов щам - на омразата, заяви Джемалиева пред Би Ти Ви по повод атаката от ВМРО,че комисията има връзки с неправителствени ромски организации, атакували Красимир Каракачанов зарази репликата му за наглите цигани.