Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

В приложеното факсимиле е публикация, направена по официално изявление на прокуратурата и то едва ли има нужда от коментар.

Но публикуваното ясно разкрива кои, какви и с какви повдигнати днес обвинения са силите, които от 1989 насам саботират и атакуват похода български от Изток към Запад, неговите водачи и идеолози, сред които и Atlantic Club of Bulgaria — единствената организация във Варшавския Договор гласно повела битката за неговото разпускане и присъединяването към NATO и #EU.

Публикацията разбулва и генезиса на една от позабравените национални манипулации, останали през 2005 мистерия за широката ни общественост:

Защо тогавашният главен прокурор — в заговор с лидери на специални служби и ретроградни медийни групировки — скалъпи нелепо-налудничавото обвинение срещу външния ни министър (току-що подписал членствата на България в НАТО и ЕС!), че същият бил шпионирал в полза на Израел.

Министърът бях аз, този балон е отдавна спукан, но неговите конструктири са все още на свобода...

Тревожният извод от днес публикуваното разследване е, че 30 години след падането на Берлинската стена у нас все още са витални силите, които копнеят по нея.

Поредната тяхна конвулсия е участието им битката срещу Ф-16, която има разнообразни политически измерения в изборната 2019.

Битката не е за/против самолет. Тя е за/против производител и политика. Тя е за хорските души, сърца и взор, който естествено следва Слънцето — от Изток на Запад!

От фейсбук