Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Путин нахрани недоволните руски граждани с гордост - имат си хиперсвръхракети. Помните Рейгън беше казал, че ще ги накара да си ядат оръжията. Това става и днес, при това днешна Русия е много по-зле като структура на икономиката от Съветския съюз. Основни сектори почти изчезнаха или зависят изцяло от външни инвестиции и внос.

Историята с Авангарда е тотален държавен фейк, не толкова че някой някъде не е открил нови възможни технологии или теоретичен модел на нови оръжия, а че днешна Русия може да произведе подобни ракети извън някакъв прототип.

Представете си, че имате самоуправляван автомобил, който разполага със сензори, датчици, огромно количество информация, която трябва да се обработва, анализира и съответно вземат правилните решения. Светът е стигнал до това равнище на автономни автомобили.

След това преценете, че повече то 75 процента от всички ключови елементи, като се започне от хардуер, детайли и възли за водещите си производства, включително в самолетостроенете са внос. При ракетите виждате какъв срив има.

Прибавете и нуждата от интегрирана връзка със системи за навиНогация и като ГЛОНАСС, която поради падането на сателити работи в субоптимален режим.

Представихте ли си - всичко това в днешна Русия - на ниво обикновени коли.

А сега си представете, че не става въпрос за сто километра, а за 32 хиляди километра, както твърдят руските медии. И вече не става въпрос за коли по твърдата земя, а за космически системи и .....

Време е да се събудите днешна Русия не е в състояние да произведе никакъв значи технологичен пробив, дори във военната сфера, които изискват качествено нови технологии.

Виж блъфове, анимации, тежки информационни брифинги - това го може, по-добре от всеки друг.

Но трапезата на руснака от това нищо не печели.

Руските граждани обаче за пореден път ще се нахранят с фалшива гордост.