Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Снимка: Архив
Снимка: Архив

Млад мъж от врачанското с. Пудрия направил опит да заколи баща си след семеен скандал в неделя. Живеещият във Враца 20-годишен Борислав Ангелов се скарал с баща си Емил за пари и в яда си грабнал кухненски нож и наръгал родителя си в гърдите.

Свидетел на разправията станала бабата на нападателя Ангелина, която съобщила веднага в полицията за стореното от внука й. Тежко раненият 42-годишен Емил Ангелов веднага бил откаран в спешния център във Враца, където му оказали неотложна помощ. Малко по-късно той бил препратен в столична болница  с непосредствена опасност за живота му.

В родното си село Пудрия Борислав е познат като агресивен младеж, който често злоупотребявал с наркотиците. Преди няколко месеца след комбинация от дрога и алкохол младия мъж скочил от 4-я етаж на блока, в който живее във Враца, но оцелял по чудо с тежки фрактури на крайниците.

От полицията съобщиха, че извършителят бил задържан от униформените на участъка в Криводол. Уведомен е бил и дежурния прокурор във Враца, а по случая е образувано досъдебно производство. След разпит в полицията Борислав е бил настанен във врачанския психодиспансер заради неадекватното му поведение и нужда от медицинска помощ.