Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Онзи ден ходих на гости на студенти от ФЖМК и им казах нещо, което непрекъснато повтарям навсякъде: Благословени сме, че живеем в държава, в която всеки ден се вършат неописуеми тъпотии. Представете си само да живеехме в Лихтенщайн или Швейцария....

Нямаше да има за какво да пишем, освен за трамвая, закъснял с тринайсет секунди миналия четвъртък. И ето, днес поредно потвърждение на този вълшебен факт: Столична община пуснала СТО И ДВАЙСЕ ПИТОМНИ ФАЗАНА, посред зима (!!), в Ловния парк, по случай 120 години НЕЩО СИ (примерно - ловна дружинка 'Гошо Петров'). И каква изненада - нещастните фазани се капичнали моментално - изядени от кучета и котки, самокатастрофирали в дървета, умрели от студ и глад.

Много интересен феномен! Взимаш питомно животно, хранено цел живот наготово, натирваш го при вълците и казваш АРЕ ОПРАВЯЙ СЕ! Еми можеше далеч по-интересно да го организират - примерно да ни викнат всички граждани на столицата и да пуснат фазаните на пусия и който квото си отстреля за Коледа - негово си е. Даже можеше и да ги опечем на скара насред Ловния парк, но айде да не давам идеи!

*От фейсбук!