Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Някакво недоразумение – председателят на младежкото АБВ—по неизвестени за мен причини е вкарана в новините като „критик” на външния ни министър и като искаща оставката й, защото "Не е работа на Захариева да коментира отношенията между Русия и САЩ", според Пламена Заячка. Сериозно ли? Външният министър няма право да говори за външна политика, а някаква пикла от улицата има право? Та се питам защо халюцинациите на някаква малоумна комсомолка на хранилка на партията на Путин ще получава каквато и да е медийна гласност в България? И то не само от казионните медии?! WTF is Заячка?! НИКОЙ!

Причината за исканата от нея оставка е „агресивното поведение на Захариева към наши стратегически партньори (Русия) най-вече поради своеволието ѝ по опасни за България въпроси ”, а също и това, че Захариева „дава прибързани оценки, без да има достатъчно информация, без да си дава сметка за последиците.” Значи някаква комсомолка , която прекарва живота си във влачене по сбирки с путинови правителствени организации в България има наглостта да се изживява като критик на външната ни политика и нейната стратегическа доктрина! WTF is Заячка?! Нека се запознаем:

Тя е вечното присъствие в сбирките на представителите на Единна Россия в България. Тя получава поздравления от ръководителя на международния отдел на „Млада гвардия Единна Русия.” Единна Русия и АБВ има подписан меморандум за сътрудничество и развития на всички нива, включително и на ниво младежки организации.

Та се питам как „българска” извънпарламентарна партия,която си сътрудничи с чужда правителствена партия --си позволява да говори за български национални интереси?! Със „стратегически” партньори като Младежкият парламент на руската Дума, Общоруската обществена организация „Двуглав орел” и подобни, за какви национални интереси говориш, бе моме! Боже няма край тази проказа!

*От фейсбук!