Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

При жестока катастрофа тази сутрин на пътя между Враца и Криводол загина 36-годишна жена. Според първоначалната информация починалата на място от удара е съпругата на попа на врачанското с.Ракево.

Загиналата била пътник във „Форд галакси”, който се е обърнал край шосето, след като преди това се завъртял на заледения асфалт. Зад волана пък бил попът на Ракево, който вероятно е карал с по-висока скорост от разрешената.

По време на катастрофата в района е имало гъста мъгла и шофьорът на колата изтървал управлението след като се опитал да избегне удар с идваща насреща кола, която изпреварила друга. Злополучният водач бил тестван с дрегер от пристигналия полицейски екип за алкохол, но пробата му била отрицателна.

Няколко часа по-късно „Ситроен“ предизвика катастрофа на околовръстния път на Козлодуй като изхвърли джип от шосето. Според водача на джипа, ситроенът предприел изпреварване на колона от автомобили, когато срещу него се задал друг автомобил.

Той се опитал да се прибере в своята лента за движение, при което ударил джипа и го изхвърлил от пътя. Пострадал е водачът на ситроена, който е откаран с линейка в болницата на крайдунавския град.