Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Една от последните снимки на Албена и Александра, с която брат й Чавдар се сбогува във фейсбук със сестра си и благодари на всички хора, които са се грижили за нея.
Една от последните снимки на Албена и Александра, с която брат й Чавдар се сбогува във фейсбук със сестра си и благодари на всички хора, които са се грижили за нея.

Дарителската платформа, която ще подпомогне издръжката на детето на починалата колежка Албена Ивайлова - малката Али, почти на 4 годинки, е вече активирана, съобщи зам. образователният министър Деница Сачева, близка приятелка на Бени.

Ивайлова почина в сряда сутринта едва на 49 г. след усложнение вследствие на онкологично заболяване.

С набраните средства ще се издържа семейството, единственият активен член в който е братът на Албена Чавдар. Именно той кандидатства за осиновител или настойник на малката Али. Поради грижите за покойната си сестра, майка им и момиченцето в последните месеци Чавдар е без работа.

Вижте адреса, на който може да дарявате средства, тук.

Десетки благодетели се включиха още в първите часове след активирането . Кампанията продължава до 21 февруари 2019 г. Даренията получава Фондация “Работилница за граждански инициативи”.

Всеки, който би искал да подкрепи Чавдар в грижата за Али, може да дари и на неговата лична сметка: Чавдар Ивайлов Маринов

IBAN BG36UNCR70004522157076

Със смъртта на Бени Александра, която още няма 4 годинки, губи трета майка. След биологичната си е минала през приемно семейство, а преди 3 г. е осиновена от Албена.

С кампанията по оставянето на детето в семейството, в което живее щастливо повече от 2 години, а ангажиран лично социалният министър Бисер Петков.

Близки и приятели се прощават с Албена Ивайлова в 12 ч в неделя, 25 ноември, в залата на Централните софийски гробища.