Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Милена Маркова - Маца Кадър: Нова тв
Милена Маркова - Маца Кадър: Нова тв

„Простотията и предателството могат да ме изкарат извън нерви. Ненавиждам егоизма в другите. Хората са лоши, защото просто не са щастливи”, споделя Милена Маркова-Маца пред Нова тв. Тя определя себе си като терминатор в живота.

Актрисата разказа още, че баба и дядо й страшно много й липсват.

„Това са хората, които обожавах. Баба ми ме е научила да бъда добър човек. Тя ме научи буквално да правя на мравката път”, каза Маца.

„Хората си мислят, че мога да бъда единствено смешна и забавна. Самата истина е, че аз съм тоталната противоположност в живота”, каза тя, допълвайки, че популярността не я е променила по никакъв начин.

„Двете с майка ми сме яли хляб и маргарин. Това не е най-тежкият ми период. Най-трудно ми беше, когато бях бременна и разбрах, че детето ми е в най-крайните показатели със Синдром на Даун. Трябваше да чакам 20 дни резултат. След това той се роди и лежа в кувьоз, но се оказа, че всичко е наред и не е болен”, сподели Маца.

„Истинската любов е разбиране, обичане и пак разбиране. Не мога да простя обаче лъжата. Изневярата не знам дали мога да я простя”, каза още Милена.