Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Двамата се запознават на 17 март, а на 17 юни се женят в Гърция

Антония Петрова, която вече носи фамилията Батинкова, очаква първото си дете от съпруга си Ивайло. Щастливото събитие се очаква да се случи през януари. Мис България 2009 вече е бременна в 7-и месец.

Бебето е момче и двамата родители след дълго умуване най-сетне са избрали името му, но го пазят в тайна. Издават само, че няма да е от модерните чужди имена. Не искат да го казват, за да не ги разколебават. В началото обсъждали с всички близки и приятели различни варианти, но все се намирали кусури, така че решили повече да не търсят съвети, а сами да решат как ще се казва синът им.

Все още Антония не знае дали ще ражда нормално, или с операция. Сигурно е обаче, че Ивайло ще присъства. За разлика от повечето бащи той няма притеснения, защото болниците са част от всекидневието му. По образование е компютърен инженер, но се занимава с доста неща, свързани с медицината - снабдяване на болници с консумативи и лекарства, консултира ги за техния мениджмънт, реклама.

В дейността му влизат също генетични изследвания, свързани с онкологията. “Даваме инструмент на лекарите, с който да лекуват още по-добре. Занимавам се и с ортопедия. Не може само да продаваш някакви изделия, трябва да знаеш и как работят, нарича се апликационен специалист, всъщност помагам на лекарите да вземат правилното решение кой имплант да използват”, обяснява Ивайло Батинков.

Преди да се заеме с този бизнес, той е в борда на директорите на “Токуда”, в която влизали седем фирми и той ръководел една от тях.

Любовната история на Антония и Ивайло предизвиква огромен шум в медиите. И изведнъж бизнесменът се оказва под светлините на прожекторите. Не го притеснява внезапният интерес, който проявяват към него. Радва се, когато се пишат хубави неща, защото и двамата с Антония са много позитивни, а на лъжите не обръща внимание. “Не съм женен за Мис България, а за Антония - казва Ивайло и добавя - Не съм имал друг брак, за първи път ми е

и се чувствам

разкошно

Изобщо не е толкова страшно, колкото го описват.” И всеки път го повтаря, когато със съпругата му имат поредното хубаво преживяване.

А приятни емоции им се случват всекидневно. Двамата са почти неразделни. Освен че си правят романтични пътувания, Ивайло държи Антония да го придружава и при бизнес пътуванията му. Казва, че ангажиментите му отнемат една трета от времето, а през останалата част от престоя предпочита с любимата жена да се разходят и да разглеждат забележителности. Оказва се, че на Антония не са ѝ необходими часове, за да реши какви тоалети да вземе, събирайки багажа. Може да се приготви и за един час, и за 15 минути.

Двамата се запознават на 17 март и се женят на гръцки плаж на 17 юни. Все още продължават да се опознават, опитват се да превърнат хобитата си в общи удоволствия. Тя много обича ските, но тъй като се срещат в края на зимата, имат възможност съвсем за малко да карат заедно. Той пък е запален по голфа и я води да я учи на тънкостите в него. Гмуркането е другата му страст, записал Антония при своя инструктор, но като разбрали, че е бременна, оставили това занимание за следващото лято. “Много е хубаво да споделяме хобитата си, защото така прекарваме повече време заедно. Освен това винаги съм си мечтала някой ден със съпруга ми да работим заедно. Бизнесът на Ивайло е в много различни сфери, така че все някъде ще се засечем”, казва Антония. Дори обсъждат общи проекти, но ще ги реализират, след като се появи бебето. В момента Мис България е по майчинство, но обяснява, че разполага с повече свободно време, отколкото духът ѝ може да понесе. Не е свикнала да бездейства, обича да работи.

За много хора е изненада, че двамата се женят само три месеца след запознанството си. Но и двамата са категорични, че всеки от тях в лицето на другия е намерил точния, своя човек. Изглеждат и звучат много щастливи. “Срещнахме се в точния момент”, убедени са те. “Когато я видях, за първи път в живота си използвах една реплика, която по принцип не одобрявам особено, мъжете ергени я използват: “Тази жена е толкова красива, че бих ѝ предложил веднага брак.” Помислих си го и го казах на глас пред мой приятел, с когото бях там.

То взе, че се случи

Не сме си разменяли напудрени реплики”, разказва Ивайло. Антония пък му провела едно бързо интервю. Задала му четири въпроса - как се казва, на колко години е, женен ли е, има ли деца. А петият бил: “Тогава какво не ти е наред?”. После разбрала, че всичко си му е наред, но е не по-малко взискателен от нея, голям перфекционист е и не върши нищо безразсъдно. Антония прави и нещо странно на първата им среща - три пъти го пита дали наистина се казва Ивайло, с което го озадачава. Но после разбира причината. Преди години някаква жена предрекла на Антония, че мъжът на живота ѝ ще се казва Ивайло. И оттогава тя е изключително чувствителна към това име. Сега е убедена, че го е срещнала.

Вече са измислили името на бебето, но го пазят в тайна.
Вече са измислили името на бебето, но го пазят в тайна.
СНИМКИ: ЛИЧЕН АРХИВ
СНИМКИ: ЛИЧЕН АРХИВ