Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

СНИМКА: Архив
СНИМКА: Архив

Пияна 24-годишна варненка и двама дрогирани шофьори са арестувани за 24 часа след рутинна проверка на пътна полиция.

Младата жена била спряна на ул. "Топола" в морската столица около 1.20 часа след полунощ с фиата си. Според дрегера тя седнала зад волана с 1.51 промила алкохол в издишания въздух. По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Варна.

29-годишен мъж от Девня също попадна в ареста, след като бил спрян в 16.50 часа в родния си град с пежото си. Тъй като бил видимо неадекватен, младият мъж бил тестван и за наркотици и пробата излязла положителна. Той също ще бъде съден по бързата процедура.

Варненец на 28 години бил спрян с фиата си около 15 часа във "Владиславово" исе оказало, че той също шофира дрогиран. Материалите са докладвани в Районна прокуратура – Варна.

Други двама мъже ще отговарят пред съда за притежание на наркотици. 34-годишен мъж от Суворово е задържан в родния си град, след като униформените откирили у него 92,97 гр. марихуана. По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Девня. И.Д. е задържан за срок до 24 часа.

Другият мъж е арестуван на бул. "Съборни" във Варна. Той бил засечен на улицита от полицейски патрул около 21.20 часа. У него били открити бяло кристално вещетсво и прахообразна субстанция. Направената експертна справка установява, че се касае за производно на амфетамин с общо тегло 0,56 гр. По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Варна.