Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Снимка: Pixabay
Снимка: Pixabay

26-годишен варненец бе засечен дрогиран зад волана на аудито си. Освен това при последвалия обиск на автомобила му, полицаите открили хероин, марихуана и амфетамини.

Младият мъж бил спрян за рутинна проверка на ул. "Георги Пеячевич" в морската столица. Тъй като бил видимо неадекватен, бил тестван за дрога и пробата излязла положителна. При извършената проверка е установено, че същият държи в себе си три пакетчета с кафяво прахообразно вещество, две пакетчета с кристално вещество и пакетче със суха тревиста маса. Направената експертна справка установява, че се касае за хероин с общо тегло 0,12 гр., производно на амфетамин с тегло 0,83 гр. и марихуана с тегло 0,24 гр. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

Още двама габровци останаха в ареста за денонощие, след като бяха задържани с наркотици в центъра на Варна. Арестуваните са мъж и жена на 25 и на 23 години. Те били проверени около 1 часа след полунощ. У тях са открити 6,11 гр. трева. По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжът и жената са задържани за срок до 24 часа.