Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

"Двойният убиец Викторио следял коментарите на Дарина във Фейсбук, звънял й докато е на работа, постоянно се съмнявал, че го лъже и в последните 10 дни станал още по-мълчалив. Викторио трудно понасял шегите, че докато е на работа, любимата му може да е с друг. .... Викторио нямал висше образование. Дарина била студентка и скоро щяла да се дипломира, което също тежало на Викторио".

Няма какво повече да добавя - вчера написах всичко, което мисля по въпроса и какво стана? Боже, каква изненада, оказах се права! Подозирал я в лъжи, следял й коментарите, трудно понасял шегите, че му изневерява - ма кви шеги само, а? ВЕЛИКИ! Кво да прави някоя жена, когато мъжът й е на работа, освен да му изневерява! Пък щяла и да се дипломира и това му ТЕЖАЛО...

Преди малко прочетох мнение на хора, близки до семейството на момичето, в което се казваше, че са подавани редица жалби в Агенцията за закрила на детето и Дарина е била заплашвана, унижавана и следена.

Всеки път едно и също, хора. Всеки шибан път. И дебилът, дето му тежало с тая жена, сега е жив, а тя е вече заровена сигурно. И детето им - също. Но, както вече видяхме в много от коментарите покрай случая, нищо толкова не е станало - една жена си го е търсела, щото е "карачка" и кой знае докъде го е докарала, клетото момче. Не му говорела на "мило" вече. И той й теглил куршума. Застрелял я, ОК. ИмАло да става един вид.

И пак ще стане. Да си знаете.