Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Само ден след като излязъл от затвора циганин от врачанското с. Соколаре извършил ново престъпление. 19-годишният Цветелин Людмилов се прибрал в селото си в събота, а днес по обед пребил и ограбил 18-годишната Вероника Петрова от с. Бъркачево. С нея до влизането си за кражби и измами в пандиза живеел на семейни начала в родното си село.

До нейното село пък младия циганин стигнал по черни пътища карайки фиат без номера и без да е имал шофьорска книжка, твърдят жители на ромската махала в Бъркачево. Още от вратата Цветелин налетял с юмруци на бившата си изгора Вероника пред погледа на малкото й дете. След като я пребил, агресивния мъж задигнал наличните и 280 лв. и телефона й, след което отпрашил в неизвестна посока.

Пострадалата Вероника успяла да извести от телефона на свой познат полицията в Бяла Слатина за случилото се, но екип от районното управление така и не отзовал на сигнала. Часове след побоя и грабежа с колата на свой роднина от селото пребитата сама отишла в Бяла Слатина да подаде писмена жалба.